facebook twitter
info@brossaquartet.com
brossa quartet
El Quartet Brossa ha complert més de 15 anys de trajectòria professional. Anys de participació intensa en la vida cultural i musical del país, oferint creacions i participant en multitud de festivals i cicles de concerts. Amb una ferma voluntat d’obrir noves portes musicals i de posar els instruments de corda en tessitures camaleòniques, el Quartet Brossa ha viscut cada nova experiència artística com un nou aprenentatge, cada nou projecte com una oportunitat d’apassionar-se i cada concert com una oportunitat de conèixer gent meravellosa.

Sempre a la recerca del diàleg entre les diverses disciplines artístiques i estils musicals, la trajectòria del quartet s’ha basat en la revisió de la música clàssica amb una nova mirada, el compromís amb la música contemporània (estrenant obres de diversos compositors actuals) i amb la creació pròpia de músiques de gran transversalitat. Ha enregistrat vuit discs propis i s’ha caracteritzat en incentivar la col·laboració amb altres formacions de molt diversos estils - indie, jazz, folk, el hiphop, tecno o rock -, fet que ha quedat plasmat en molts altres enregistraments discogràfics i gires d’allò més singulars.

El Quartet Brossa /Col·lectiu Brossa ha estat guardonat amb el Premi Altaveu 2011 “per haver renovat i refrescat repertoris clàssics i contemporanis”, el Premi Enderrock 2014 al millor disc de música clàssica del 2013 i el Premi Puig Porret 2017.

descarregar currículum BQC