facebook twitter
info@brossaquartet.com
brossa quartet
El Brossa Quartet de Corda o Col·lectiu Brossa procura cercar la singularitat de cada actuació i, en la mesura del possible, adaptar-se a suggeriments, riscos artístics, col·laboracions o contrapropostes de tota mena.

Brossa Quartet de Corda vol portar als escenaris sobretot les músiques que en alguna època de la història, per ser innovadores o contràries als cànons, sovint han estat menystingudes, considerades per algun sector estrictament obres execrables -és a dir, “brossa”-. En el cas de les obres reconegudes i de repertori clàssic el quartet pretén revisar en clau actual, la seva interpretació i vigència. De Joan Brossa n’extreuen, a més del nom, la voluntat d’imaginació i l’ideal d’unitat del fenomen artístic.

Per sobre de construir fronteres entre etiquetes musicals, el quarten pretén trobar espais comuns i diàleg entre músiques de tots els estils, recolzant-se també amb col·laboracions d’artistes diversos provinents d’altres disciplines com el teatre, dansa, literatura, escultura, poesia o imatge. A més, seguint amb la voluntat d’experimentar amb nous llenguatges i propostes, des del Brossa Quartet de Corda s’ofereix la possibilitat d’esdevenir Col·lectiu Brossa(per projectes més oberts i/o reduïts que el quartet de corda), essent així un grup flexible en la seva formació i que s’adequa segons les necessitats de cada projecte mantenint l’essència ideològica i funcional del Brossa Quartet de Corda.

descarregar currículum BQC