facebook twitter
info@brossaquartet.com
Viatge d'hivern

"Viatge d'hivern" de F. Schubert
Folkestral

Les transformacions

Anys i panys

Leon

La venjança d'Abdel

Sonores absències

Brossa contra Pedrals

Chinnok Wind

Com Panys

Temps al temps

5 sensacions

La roca i el núvol

"Viatge d'hivern" de F. Schubert

Faristolitis. Un concert per a tots els públics

Retaule d'avars

Moderns

Cordes grillades

Ojos de mil años

Cançons dels brigadistes

Un altre Wittgenstein, sisplau o l’Holocaust

Música al cinema de Segundo Chomón

Astrud i col·lectiu Brossa

Tocatina

Pobres bestias

Efecte 2000

Músiques de l'Holocaust

Música Mediterrània

Mos-Art

He posat la Lluna al tocadiscos

El cicle de lierder "Viatge d’hivern" (Winterreise) fou escrit per Franz Schubert en l’últim any de la seva vida (1828) i representa per bellesa i depuració tècnica una de les grans obres del romanticisme i de la música clàssica.

El Brossa Quartet de Corda continua amb la seva voluntat de trencar les fronteres entre estils i s’aventura de nou en un projecte molt singular: convida a la cantant Judit Neddermann a revisar aquestes melodies d’una nova manera. Sense abandonar l’intimisme de la música de cambra, la proposta consisteix en generar un nou arranjament i sobretot una nova manera d’interpretar aquesta obra mestra del bel canto. Convertir aquests lieder en cançons pop íntimes per a quartet de corda i veu i apropar-los als canons de bellesa actuals a través de guinyades d’ull al pop, al folk o al jazz, sempre a través d’un llenguatge propi. Es tracta de regalar-los a una veu emergent i bellíssima com la de Judit Nedermann per fer lluir aquest referent de la música clàssica en un altre format, infectant-los de nous climes i nous colors.

Les melodies de "Viatge d’hivern", escrites sobre poemes de Wilhelm Müller que reflexionen sobre els diversos sentiments ocasionats per l’amor no correspost, ressonaran amb timbres de modernitat sense abandonar el classicisme de la formació de quartet de corda, aprofundint en l’expressivitat i la bellesa d’aquesta joia de la literatura musical europea. Cantant la magnífica traducció al català de Miquel Desclot en ocasió del projecte, els diversos sentiments de desamor de "Viatge d’hivern" brillaran amb vestits i cor moderns.Brossa Quartet de Corda, interpretació i arranjaments
-Aleix Puig i Pere Bartolomé, violins
-Imma Lluch, viola
-Quico Pugès, violoncel
Judit Neddermann, cantant
Miquel Desclot, traducció